Дитячу посмішку в кожну оселю!
Наші гени роблять нас безсмертними
Анкета ''Я буду мамою''

 

інфо-Альтернатива

 

 

Жіноче здоров'я після 40

Програма з донорською яйцеклітиною та донорською спермою

Добрий день. Мені 32.В 2013, 2015 роках робили лапероскопічні операції кіст обох яєчників. Не заміжня, хочу народити для себе. Скільки приблизно обійдеться програма з донорською яйцеклітиною та донорською спермою?Яка ймовірність завагітніти з першого разу і скільки часу займається програма? Дякую.

Дякуємо, що звернулися до нас.

Чому Ви впевнені, що не можете зробити ЕКЗ з використанням власних яйцеклітин?!

Ви перевіряли власний оваріальний резерв?

Які показники ФСГ та АМГ?

Якщо би Ви йшли в програму ЕКЗ без донації яйцеклітин, то могли би розраховувати на акційну програму за 45 тис. грн. (до 31 березня 2016 р.) + вартість порції донорської сперми (3600 грн. станом на лютий 2016 р.).

Вам раціонально звернутися на первинну консультацію до репродуктолога, який детально все розкаже.

ЕКЗ та донація ооцитів

Доброго дня. Мені 43 роки, трубний фактор, низький АМГ та високий ФСГ. Наш шлях – ЕКЗ. Ми чули пропозиції щодо запліднення in vitro як зі своїми яйцеклітинами, так і з донацією ооцитів. Чи може Ваша клініка надати послугу запліднення in vitro зі своїми яйцеклітинами з так званою «підстраховкою»: у випадку, коли після стимуляції та пункції не вдалося нічого запліднити чи культивувати надати розморожені донорські ооцити? Скільки коштує така «допомога»? Скільки донорських ооцитів надається?

Ми проводимо всі види програм ЕКЗ, однак щоб говорити предметно, потрібно бачити Ваші результати обстежень.

Радимо записатися на консультацію до репродуктолога Палиги І.Є. або Босяк Ю.В.

Лікар на прийомі відповість на всі питання, що будуть виникати.

Ми гарантуємо високу ефективність лікування за демократичну вартість.

Підозра на кандидоз (молочницю)

можете допомогти мені ?
я незнаю,мені здається ,що у мене молочниця ,хоча я не не впевнена ...пока нікому не казала,мені 18 років.
інколи ,але рідко буває свербіж ,за останні 2 дні часті виділення ,білого кольору ,при молочниці я знаю печіння під час сечовипускання ,але в мене цього печіння немає ,інколи при ходьбі може пекти .
Боюсь,поки іти до гінеколога ,бо ніколи ще там не була (

Звичайно в ідеалі Вам потрібно звернутися до гінеколога для взяття мазків. Нічого страшного в цьому немає.

Скоріше за усе на фоні падіння імунітету у Вас загострився кандидоз (молочниця).

Якщо Ви категорично не хочете йти до спеціаліста, то можете прийняти капсулу флуконазолу 150 мг внутрішньо і поспостерігати за своїм станом.

Щодо акції "Весняне ЗІВ"

Добрий вечір.Прочитала сьогодні про Вашу акцію.Я сьогодні якраз вколола перший укол Пурегону(йду по короткому протоколу)чи може бути якась знижка за підсадку?

Умовою акції є повна або часткова (50%) оплата перед початком стимуляції, стимуляція певними препаратами (до цього списку пурегон не входить), а також проходження в клініці всіх зазначених етапів лікування.

Виключно на перенос ембріонів знижка не надається.

Будемо раді бути Вам корисними!

Перша консультація

Добрий вечір!
Скажіть будь-ласка, чи можна за один день записатись на першу консультацію щдля огляду по непліддю та здати всі необхідні аналізи?

В день первинної консультації з проблеми непліддя можна пройти УЗД органів малого тазу та огляд гінеколога з мазками на флору, цитологію та кольпоскопією.

В такому випадку на консультацію бажано записуватися після закінчення місячних, в першу фазу менструального циклу. Далі Вам видадуть список необхідних обстежень, які також залежать від дня м.ц.

Попередній запис проводиться за тел. 232-77-83

Донорство яйцеклітин і госпіталізація

Дорого дня, в мене є бажання стати донором, але виникло питання, чи потрібно для цього лягати в лікарню? І скільки продовжується вся процедура, від обстеження до кінця. І які документи потрібно? Маю двох здорових діток, більше вагітностей не планую.

Дякуємо за вибір нашої клініки.

Госпіталізації для донації яйцеклітин не потрібно, вся процедура проводиться амбулаторно.

Вибір програми ЕКЗ при непрохідності маткових труб

Добрий день. Мені 30 років непрохідність обох маткових труб. Інш аналізи внормі гормони,дозрівання,овуляція ,сперматограма чоловіка. Розуміємо що варінт у нас тільки ЄКО. Скажіть будь ласка яка саме нам програма потрібна? Скільки коштує з усіма потрібними процедурами?

Вибір програми буде залежити від Вашого оваріального резерву, тобто необхідно бачити кількість антральних фолікулів на УЗД та показники ФСГ та АМГ. Від оваріального резерву залежить кількість стимулюючих препаратів, які є недешевими.

При достатньому резерві яєчників використовуються менші дози і можливо буде достатньо програми міні ЕКЗ. В такому разі отримується 5-7 яйцеклітин і вона вартує разом з медикаментами 40 тис.грн. (станом на січень 2016 р.)

Радимо прийти на первинну консультацію до репродуктолога, який спланує програму та відповість на всі питання.

Викидень у 1-му триместрі (7-8 тиж.)

Доброго дня, мені 25...ось уже протягом 2 - ох років намагаємося виносити дитину, та не вдаєтся...перша і друга вагітність закінчується ідентично - завмиранням...Після першої проходили з чоловіком курс лікування (уреаплазмоз), окрім цього колись перенесла запалення яєчників. при вагітності необхідно пити Утрожестан. Окрім цього виявлено, що матка сідловидної форми. Чи може це бути причиною викиднів, що не відбувають? при чому друга вагітність проходила в постільному режимі...

Доброго ранку, Наталя!

Ні сідловидна матка, ні уреаплазмоз не є основною причиною невиношування. Вам потрібно перевіритися на АФС та бажано здати з чоловіком каріотипи для виключення генетичної патології.

В нашій клініці на проблемі невиношування спеціалізується Гуменецький Ігор Євгенович, тому можете записатися до нього на консультацію.

Гарного дня!

Запитання до Палиги Ігора Євгеновича

Доброго дня Ігор Євгенович!
Мені 35 років, непрохідність труб .Пройшли 2,5 роки тому по державній програмі (була одна спроба ЕКЗ,невдала ) залишилось 9 ембріонів ,наразі змоги їздити у Франківськ немає і дуже втомлює дорога.Хочу поцікавитись у Вас чи можливо укласти договір з вашою клінікою і перевезти ембріончики до Львова і в подальшому проходити всі процедури у Вас в клініці? Що потрібно для цього? І чи можливо взагалі ?
Дякую.Очікую на відповідь.

Доброго дня, Маріє!

Теоретично це можна зробити, однак для конкретної консультації необхідно бачити ембріологічний підсумок. Раджу Вам прийти зі всіма документами, які маєте на руках, до наших ембріологів і ми розкажемо, яким чином можна зробити програму.

Дякуємо за Ваш вибір нашої клініки!

Протягом 7-ми років не можемо завагітніти

Доброго дня!
Сім років неможемо завагітніти,я здавала багато аналізів,говорили що я здорова.В чоловіка спермограма 50/50.
До якого саме лікаря потрібно записатись????

Доброго ранку, Оксано!

Дякуємо, що звернулися до нас. Вам раціонально записатися на консультацію до репродуктолога, директора клініки Палиги І.Є. або Босяк Ю.В., взявши з собою всі результати обстежень, які маєте на руках.

Необхідним є попередній запис за тел. 232-77-83.

На консультацію бажано прийти після закінчення місячних.

Донація ооцитів та її результативність

Що входить у вартість програми донації ооцитів? Яку кількість ооцитів отримує реципієнт і яку результативність має клініка відносно цієї програми? Дякую за відповідь.

Доброго ранку, Ольго!

Дякуємо, що звернулися до нас. Цикл донації ооцитів, коли для Вас індивідуально підбирається та стимулюється донор у свіжому циклі, вартує 61450 грн. (станом на грудень 2015 р.).

Всі яйцеклітини, які будуть одержані під час стимуляції, залишаються за Вами, в середньому це 10- 12 яйцеклітин. Ефективність подібної програми сягає 80%, тобто це найрезультатівніша програма на сьогоднішній день. Звичайно потрібно брати до уваги стан Вашого здоров'я, стан порожнини матки зокрема.

За детальною інформацією звертайтеся на консультацію до репродуктолога.

Медикаменты во время беременности

Здравствуйте! Беременность примерно 19 неделя ,Подскажите мне пожалуйста, по этим анализам гинеколог прописал вот такие медикаменты,можно ли пить их при беременности?
1)протефлазид это капли какие та мне и мужу сказала она пропит.
2)Дорамицин это какой та антибиотик!
Пожалуйста скажите можно ли их пить?
Хламидиоз IgG Отрицательно
Хламидиоз IgM Отрицательно
Вирус Герпеса IgG Положительный
Вирус Герпеса IgM Отрицательный
Микоплазмоз IgG сомнительно
Микоплазмоз IgM отрицательный
Уреаплазмоз IgG отрицательный
Уреаплазмоз IgM отрицательный
Трихомониаз IgG отрицательный
ТрихомониазIgM отрицательный
CMV IgG(Цитомегаловирус)500.0 положительно <0.5 U/ml
CMV IgM(Цитомегаловирус)0.200 отрицательно <0.8 COI
Toxo IgM (токсоплазмоз)0.222 отрицательно <0.8 COI
Toxo IgG (токсоплазмоз)0.130 отрицательно < 1 IU/ml
Rubella IgG(Краснуха) 188,600 положительно < 10 IU/ml
Rubella IgG(Краснуха) 0,461 отрицательно <0.8 COI

Здравствуйте!

Ваш анализ на торч-инфекции в норме. Наличие Ig G свидетельствует о контакте с инфекциями в прошлом и в лечении не нуждается. Это иммунная память организма, как в случае с краснухой, например.

Ни антибиотик, ни протефлазид не нужен ни Вам, ни тем более мужу.

Не ясно, что именно собрался лечить врач?!

Гормональні препарати при інфекції печінки

Маю проблеми з гормонами фулікулінова фаза1,9 пролактин 9,7 тестостерон 3,1 від того немає овуляції та зявились фіброаденоми в мол.залоз. назначили лікування гормональні препарати але у мене інфекційне захворювати печінки і чи можна починати лікування протизачаточними? до кого порадите звернутись? І чи взагалі варто при такому діагнозі печінки планувати вагітність, з можливим % що захворювання передасться плоду.

Доброго дня, Марто!

Яке саме у Вас захворювання печінки? Гепатит?

Віртуально, без конкретних результатів обстежень робити висновок про можливість прийому гормональних препаратів неможливо. Якщо Ви можете відвідати нашу клініку, то радимо записатися на консультацію до терапевта, а потім до гінеколога.

5 лет не могу забеременеть

Здравствуйте! Мне нужно сделать процедуру на проходимость маточных труб, могу ли я это сделать у вас в начале января 2016 года и сколько это будет стоить. За раннее спасибо.

Здравствуйте, Татьяна!

Спасибо, что обратились к нам. Конечно, Вы можете в любой момент проверить проходимость маточных труб путем эхосальпингографии. Однако данное обследование зависит от дня менструального цикла и проводится с 9 по 13 день м.ц.

Перед обследованием необходимо пройти осмотр гинеколога со взятием мазков на фору и цитологию (мазок на флору должен быть в границах нормы).

Также необходимо сдать эксперсс-тесты на гепатиты В и С, СПИД и сифилис.

Супровід вагітності

Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, якщо ставати на облік на період вагітності в Вашій клініці, що входить в загальну вартість? Бачила на сайті інформацію про лекції для вагітних, чи вони входять в загальну вартість чи оплачуються окремо? Чи потрібно при постановці на облік проходити медогляд у лікарів (терапавт, лор, стоматолог...), як у державній клініці? Наперед вдячна за відповідь (проханя відповісти на електронку).

Оплата обліку вагітності в нашій клініці відбувається наступним чином:

- постановка на облік до 12 тижнів вартує 6 тис. грн. В цю суму входить оформлення всієї необхідної документації, видача лікарняного листа, первинний огляд гінеколога, ознайомлення з планом лекцій (за які Ви не оплачуєте додатково), післяпологовий патронаж з взяттям необхідних аналізів

- всі подальші візити Ви оплачуєте окремо по факту виконання і тільки те, що необхідно саме Вам. Огляд терапевта пройти обов'язково, отоларинголога та стоматолога не обов'язково.

В середньому весь облік обходиться 12 тис. грн.

(ціни станом на грудень 2015 року)

Коли найкраще проходити огляд у гінеколога?

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, на котрий день менструального циклу найкраще пройти огляд у гінеколога? Рік живемо вільним статевим життям, вагітність не настає. Мені 35 років, дітей немає. Попередньо у мене діагностували гормональні збої. Дякую.

Доброго дня, Любов!

Пройти огляд гінеколога раціонально після закінчення місячних, в першу фазу менструального циклу.

Якщо Вам 35 років і Ви не вагітнієте протягом року, то бажано звернутися до спеціаліста якомога швидше (після 34 років фертильність різко зменшується).

Можемо запропонувати Вам консультацію та огляд у Босяк Ю. В., акушера-гінеколога, репродуктолога, спеціаліста УЗД.

Необхідним є попередній запис

Обстеження в уролога

доброго вечора! пидкажить будь ласка чи може чоловик прийти до вас на остеження до уролога,и яка вартисть? це огляд,чи потрибно робити анализи?

Доброго ранку, Уляно!

Звичайно у нас веде прийом уролог і все залежить від того, з якою метою Ваш чоловік планує до нього звернутися. Підготовка до огляду - утримання від статевого життя 2-3 дні, трохи наповнений сечовий міхур на момент огляду.

Необхідним є попередній запис.

Донація ооцитів

Добрий день, турбую вас вже вдруге, цікавлять такі питання:
1. Чи можу я приїхати у вашу клініку після нового року, наприклад лютий місяць?
2. Скільки часу продовжується вся процедура( тобто від здачі аналізів і до кінця)?
3. Чи потрібно приймати в цей період гормони?
4. І також яка грошова винагорода?
5. Які документи з собою потрібно мати?(можливо якісь справки про здоров'я діток)
Мені 24 роки, маю двох здорових донечок.

Доброго дня, Анно!

Звичайно Ви можете приїхати в лютому або в будь-який інший зручний для Вас період. Спочатку репродуктолог подивиться Ваш оваріальний резерв і зробить висновок, чи зможете Ви бути донором, тому прийти бажано після закінчення місячних.

Якщо зможете, тоді Ви здаєте всі необхідні аналізи перед програмою ( отримання результатів займає місяць, тому що проходження обстежень залежить від дня менструального циклу).

Далі розпочинається стимуляція з прийомом гормональних стимулюючих препаратів - це буде 3 візити за 10 днів, потім пункція, тобто сама програма займає до 2 тижнів.

З собою необхідно мати свідоцтва про народження діток та бажано довідки про стан їх здоров'я (хоча це не обов'язково).

Компенсація Вашого часу є високою та залежить знову ж таки від оваріального резерву. На першій консультації Вам все докладно розкажуть.

Чекаємо на Ваше рішення!

Двухсторонний гидросальпинкс

Здравствуйте. Мне 35 лет. В 2001 году мне делали лапораскопичесскую операцию на трубах, диагноз был двухсторонний гидросальпингс, сказали что проходимость труб восстановлена. Через два месяца сделала УЗИ, показало все то же самое что и до операции. Вернулась в клинику где делала операцию, там мне сказали что значит трубы нужно вырезать и делать ЭКО, другого выхода нет. Я хотела бы проконсультироваться у вас, так ли это? Просто в ту клинику я вообще попала якобы с кистой, а во время операции выяснилось что кисты не было, а это был гидросальпингс. Какие вы мне посоветуете пройти обследования? И делаются ли они у вас? Если да, то сколько их стоимость? Я читала статью директора вашей клиники Палыги Игоря Евгеньевича, в которой он пишет что при жидкости в трубах и после лапороскопии, маточные трубы удаляются без лечения. Так ли это? Заранее спасибо за ответ.

Здравствуйте, Елена!

Спасибо, что обратились к нам. Поставить диагноз "гидросальпинс" несложно - если при проведении УЗД маточные трубы визуализируются, значит они расширены из-за жидкости, которая образуется при воспалительном процессе.

Восстанавливать проходимость труб при гидросальпинсе нет смысла, т.к. восстановить функцию фимбрий (ворсин) невозможно.

У Вас единственный шанс забеременеть - это удаление маточных труб и планирование программы ЭКО, причем чем раньше Вы это сделаете, тем больше шансов на успех у Вас будет.

После 34 лет фертильность уменьшается и получается, что время играет против Вас.

Аденомиоз 1 й степени и эндометриоидная киста

Добрый день! Будьте добры,подскажите,планируем с мужем беременность,(но все 8 лет мы предохранялись)были сданы все анализы(гормоны,мазки,щитовидка,узи,все в норме) МРТ дал заключение Аденомиоз 1 й степени,эндометриоидная киста левого яичника 2.3*2,7*2,0 см),врач назначил препарат "Визан".меня пугают побочные эфекты,нужно ли пить этот припарат,или все таки возможно и без негопробывать беременность???Засомневавшись в препарате,пошли в центр планирования береминости,к другому врачу,меня направили на "фолликулогенез", на 14 д.м.ц-эхо-8,6,правый яичник,14*13.5мм, на 16 д.м.ц-эхо 10,2.правый яичниик-17*16мм. А левый "Эндометриома 20*17. Вопрос тот же,мне пытаться беременить или все таки лечить аденомиоз,и кисту левого яичника???И какое допустимое образвание кисты яичников,при моем 20*17 мм???Заранее благодарю за ответ!

Здравствуйте, Алена!

При аденомиозе 1 степени пробовать беременеть можно, однако при наличии эндометриоидной кисты ни одно консервативное лечение не поможет. Вам следует провести лапароскопию и удалить кисту перед планированием беременности. Результаты фолликулометрии, указанные Вами, не понятны до конца. Указанный размер касается скорее всего фолликула, а не яичника, правильно? Если да, значит доминанатный фолликул растет и рационально проследить дополнительно прохождение овуляции.

Знижки на ЕКЗ

Добрий день! Чи може будуть у Вас Новорічні акції на Еко? Дякую!

Доброго ранку, Ірино!

У зв'язку з тим, що у нашій клініці одні з найнижчих цін в Україні, ми практично не використовуємо гучних маркетингових ходів.

22 грудня 2015 р. у нас був день відкритих дверей, протягом якого всі консультації репродуктологів були безкоштовними.

У Новому році ми можемо гарантувати тільки сталі ціни та, як завжди, високу ефективність лікування.

Невдале ЕКЗ

Чи могло не відбутися ЕКЗ тому, що перед підсадкою сечовий міхур не був наповнений? Бо всі дані відповідали нормі і результат мав би бути вдалим...

Доброго дня, Ірино!

Причиною невдалої спроби ЕКЗ не міг бути ненаповнений сечовий міхур. з З наповненим сечовим міхурем рекомендується приходити лише для того, щоб репродуктолог міг добре візуалізував матку на моніторі УЗД.

За статистикою ефективність спроби ЕКЗ в середньому становить 30%, тобто не всім везе з першої спроби.

Повторне ЕКЗ

перше еко було вдале. стався викидень. яка ціна на другу спробу?

Знижка на послуги при проведенні другої спроби становить 10%.

Результаты анализов

Хламидиоз IgG Отрицательно
Хламидиоз IgM Отрицательно
Вирус Герпеса IgG Положительный
Вирус Герпеса IgM Отрицательный
Микоплазмоз IgG сомнительно
Микоплазмоз IgM отрицательный
Уреаплазмоз IgG отрицательный
Уреаплазмоз IgM отрицательный
Трихомониаз IgG отрицательный
ТрихомониазIgM отрицательный
CMV IgG(Цитомегаловирус)500.0 положительно <0.5 U/ml
CMV IgM(Цитомегаловирус)0.200 отрицательно <0.8 COI
Toxo IgM (токсоплазмоз)0.222 отрицательно <0.8 COI
Toxo IgG (токсоплазмоз)0.130 отрицательно < 1 IU/ml
Rubella IgG(Краснуха) 188,600 положительно < 10 IU/ml
Rubella IgG(Краснуха) 0,461 отрицательно <0.8 COI

Здравствуйте!

Ваш анализ в норме.

Наличие Ig M свидетельствует об остром заражении, требующем лечения.

Ig G характеризуют выработанный иммунитет (как в случае с краснухой, например).

Никакой терапии Вам не требуется.

Патология эндокринного характера

У меня поликистоз. Принимала Феместон 1\10 1 год, потом Медиану, 1 год, потом был перерыв. Год месячных небыло, делали УЗИ - показало все в пределах нормы. Назначили Дуфастон пью 6 месяцев, но забеременнеть не получается. Хочу попробывать Алоез-Компаунд, подскажите, согласно какой схеме принимать?


Здравствуйте, Ирина!

Вы должны четко понимать, что у Вас патология эндокринного характера, поэтому без гормонотерапии и консультаций опытного специалиста Вам не обойтись. Если на фоне отмены КОК (Мидианы) при открытой половой жизни забеременеть не удалось, значит овуляции у Вас не проходят.

В таком случае никакой Алоез-Компаунд Вам не поможет.

Вам рационально обратиться к специалисту (в идеале к репродуктологу) для стимуляции овуляции.

Дуфастон назначен как препарат исключительно симптоматической терапии для того, чтобы вызывать месячные. Как только Вы прекратите его принимать, опять будут задержки месячных.

Enterococcus faecalis

Enterococcus faecalis 10*3 куо/мл - нормально ли это?

Здравствуйте, Виктория!

Спасибо, что обратились к нам. Титр до 10*4 считается вариантом нормы и в санации не нуждается, так что Ваш анализ не требует лечения, если объективно Вас ничего не беспокоит.

ЭКО в 43 года

Здравствуйте! У меня такая ситуация: на данный момет я живу Израиле, а мой муж во Львове. Нам обоим по 43 года через 3 месяца. С учетом возраста и того, что муж не может приехать в Израиль мне предлагают ЭКО от донора. Это крайний вариант для нас (я приеду для проведеия ЭКО во Львов). Вопрос: могу ли я предоставить необходимые анлизы, которые я делала в Израиле и какие анализы потребуются от мужа? И на какую из программ, представленных на сайте, я могу ориентироваться по ценам? Заранее спасибо за ответ. Ольга

Здравствуйте, Ольга!

Спасибо, что обратились к нам. Конечно, Вы можете приехать к нам со своими анализами. Мужу необходимо сдать спермогамму, а Вам рационально прислать свежие результаты анализов нам на почту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Репродуктолог проанализирует и напишет, какая из программ Вам подойдет.

На сегодняшний день, учитывая возраст, необходимо проанализировать Ваш овариальный резерв - нужно видеть показатель ФСГ и АМГ и количество антральных фолликулов на УЗД. 

Аналіз ХГЧ

Доброго дня, чи у вашій клініці можна здати аналіз на ХГЧ яка його вартість? і що для цього потрібно? скажіть ще будь ласка, тягне низ живота і появились коричневі виділення чи це може бути щось негативне? місячні мають бути 23 вересня. Дякую!

Доброго дня, Ірино!

Дякуємо, що звернулися до нас. У Вас були незахищені статеві акти в період овуляції і тому Ви не виключаєте вагітність? Затримки місячних у Вас немає, тому робити висновки складно.

При бажанні Ви можете здати аналіз крові на ХГЛ в нашій клініці щоденно з 9.00 до 11.00 натще.

Коричневі виділення перед початком місячних можуть свідчити про недостатність лютеїнової фази (другої фази циклу).

Будемо раді Вам допомогти!

Вопрос к Палыге Игорю Евгеньевичу

Добрый день, Игорь Евгеньевич!
Мне 33 года, рост 160 см, вес 58 кг. Планирую беременность. Занялись этим вопросом только 6 мес. назад. Постоянно делаю УЗИ мониторинг (фолликулометрию), в результате, получается такая картина : в правом яичнике растущий фолликул не лопается и переходит в фолликулярную кисту около 4 см, которая во время месячных рассасывается. В прошлый раз в правом яичнике растущий фолликул был 1,4 см, но потом рассосался до месячных (больше 1,4 см он не вырос, но и не превратился в фолликулярную кисту). В левом яичнике фолликулярных кист не было. Растущий фолликул был максимально 1,5 см, больше не вырос и сразу рассосался. И еще было, что бывали аннувуляторные циклы.
Месячные у меня скудные, на УЗИ эндоментрий больше 1 см не бывает. Матка размерами : 4 см х 3,2 см х 3,6 см. Размеры яичников : OD - 3,7 см х 3,2 см, OS - 3,4 см х 3,2 см. Антральных фолликулов всегда много!
Сдавала анализы в Синево на гормоны (на 7 день МЦ), вроде бы все анализы в пределах нормы, кроме Антимюллерового гормона, который = 8,04 ( а норма 1,0 - 2,5) и анлрогены высшая граница нормы :
Антимюллеров гормон - 8,04
Кортизол (сыворотка) - 12,02
ТТГ - 1,37
Т3 свободный - 3,21
Т4 свободный - 1,31
Пероксидаза щит.железы, антитела (АТПО) - 11,03
Тиреоглобулин, антитела (АТТГ) - 17,1
Пролактин - 14,12
ЛГ - 8,4
ФСГ - 4,6
Прогестерон - 0,574
Эстрадиол (Е2) - 65,61
Тестостерон общий (Т общий) - 1,58
Глобулин, связывающий половые гормоны (CCГ, SHBG) - 77,12
Индекс свободного андрогена (тестостерон общий/SHBG) - 2,05

Анализы на гормоны во вторую фазу МЦ не сдавала! ТОРЧ инфеуции все в норме! Флора в норме. Спермограмма мужа тоже в пределах нормы.
Ранне ставили диагноз СКЯ.

10 лет назад после ДТП была полостная операция (спленэктомия), могут быть спайки. Трубы не проверяла.

Игорь Евгеньевич, подскажите, пожалуйста, что мне обследовать, какие анализы сдать или пересдать, что лечить и как? И какой у меня возможный диагноз?

Здравствуйте, Юлия!

Спасибо, что обратились ко мне. Вы абсолютно правильно решили заняться вопросом планирования семьи, т.к. после 34 лет фертильность женщины (способность к зачатию) уменьшается.

За последние 6 месяцев в ходе фолликулометрий Вам назначали какие-либо препараты? КОК когда-либо принимали? По присланной Вами информации могу подозревать в первую очередь СПКЯ (высокий АМГ и большое количество антральных фолликулов, ановуляции). Скорее всего это основная причина бесплодия.

Также рационально проверить проходимость маточных труб. Это исследование позволит сориентироваться в дальнейшей стратегии. Спермограмму мужа при желании пришлите мне на почту, я проанализирую. Путей решения Вашей проблемы может быть несколько. Можно пробовать стимуляцию кломифеном в природном цикле или в ходе внутриматочной инсеминации (ВМИ) при условии полной проходимости маточных труб. Вариант бюджетный по стоимости, однако нужно учитывать, что многие пациентки с СПКЯ резистентны к кломифену и кроме того эффективность ВМИ составляет не более 10-15%.

Второй вариант - проведение мини-ЭКО. Стоимость лечения выше, однако и шансы на успех составляют до 40-50%. Если планировать мини ЭКО, тогда перед программой рационально пройти гистероскопию для оценки состояния полости матки. Буду рад помочь и ответить на все интересующие вопросы!

Лабораторні дослідження

Добрий день! Чи проводяться лабораторні дослідження (такі, як спермограма) у філіях клініки, зокрема у м.Кам'янка-Бузька та м.Буськ?

Доброго дня, Ольга!

Дякуємо, що звернулися до нас.

У філіях нашої клініки наразі можна тільки пройти УЗД.

Спермограму можна здати безпосередньо в клініці щодня з 9.00 до 11.00, в суботу з 9.00 до 10.00. Результат буде готовий до кінця того ж дня і може бути надісланий електронною поштою.

Бажаний попередній запис за тел. 232-77-83.

Будемо раді допомогти Вам!

Низкий АМГ, высокий ФСГ

Добрый день. Существует ли в вашей клинике практика использования японского протокола при проведении ЭКО. У меня низкий АМГ, высокий ФСГ и и возраст 40 лет. Во многих клиниках говорят о донорской программе, но появилась информация о том, что именно в при моих показаниях существует японский протокол, который дает очень хорошие результаты. Помогите пожалуйста.

Здравствуйте, Ирина!

Спасибо, что обратились к нам. Конечно, мы владеем практикой ведения японского протокола (протокола Терамото). Чтобы говорить конкретнее, необходимо видеть конкретные показатели ФСГ и АМГ, а также количество антральных фолликулов на УЗД. Обычно данный протокол предлагается женщинам до 40 лет с ограниченным овариальным резервом.

Вы должны понимать, что данная программа может быть растянута во временном промежутке (может быть от 1 до 3 стимуляций на протяжении определенного времени), несколько раз применяется внутривенный наркоз и стоимость программы является достаточно высокой относительно других вспомогательных репродуктивных технологий.

Имеет смысл обратиться на очную консультацию к репродуктологу, который ответит на все вопросы и подберет оптимальную программу лечения. Самостоятельно Вы не можете диктовать схему лечения.

Будем рады быть Вам полезными!

Народила мертву дитину...

доброго дня.....я народила мертву дитину.....родила сама без ускладнень..пройшов місяць часу..чи можна завагітніти коли пройшов лише 1 місяць.....??? дитина дуже бажана.. і чи може бути ерозія після родів???

Дякуємо, що звернулися до нас.

Глибоко співчуваємо Вам...

Чи встановили причину загибелі плоду? Для повноцінної консультації слід уточнити, яке патанатомічне заключення Вам видали на руки?

Планувати наступну вагітність можна після повного відновлення менструального циклу, отже має пройти хоча би 2-3 місяці ( фахівці радять до 6 місяців).

Ерозія після пологів може виникнути.

Донорство ооцитів

Чи обов'язковою є вимога для донора ооцитів наявність власної дитини?

Дякуємо, що звернулися до нас.

Дійсно однією з вимог до донорів ооцитів є наявність власної здорової дитинки.

Якщо Ви її маєте та бажаєте допомогти іншим жінкам, то з радістю будемо з Вами співпрацювати.

Хронический панкреатит и ЭКО при отсутствии маточных труб

Здраствуйте! Мне 29 лет замужем. скажите пожалуйста можно ли мне сделать ЭКО, если у меня хронический панкреатит? И почему нельзя после ЭКО забеременеть с первого раза? У меня нет труб и, если можно мне на ЭКО, то как попасть на бесплатную программу? Заранее спасибо.

Здравствуйте, Евгения!

Перед проведением протокола ЭКО Вы с мужем проходите ряд необходимых обследований, консультацию терапевта в том числе. Терапевт анализирует общеклинические анализы и дает разрешение на проведение стимуляции суперовуляции.

Хронический панкреатит в большинстве случаев не является противопоказанием к проведению ЭКО.

Эффективность зачатия в естественных циклах составляет в среднем 30% и зависит от показателей спермограммы, качества яйцеклеток, состояния эндометрия и т.п. В стимулированных циклах (при ЭКО) эффективность составляет от 15 до 50 % и зависит от возраста пары, причины бесплодия и т.п.

Кому-то забеременеть удается путем ЭКО с первого раза, а кому-то со второго-третьего раза.

Если единственной причиной Вашего бесплодия является отсутствие маточных труб, то Вы можете претендовать на программу ЭКО за бюджетные средства. В таком случае Вам необходимо обратиться к лечащему гинекологу, который должен подготовить необходимый пакет докуметов. Подобные государственные программы ЭКО проводятся в Ивано-Франковске.

Всего доброго!

Вартість ЕКО та медикаментів

Яка ціна ЕКО з медикаментами (хоча б приблизно) чи можна буде придбати ліки самостійно? Які потрібно аналізи?Дякую.

Вартість програми віртуально обговорювати складно, тому що невідомо, що саме Вам потрібно. В будь-якому разі ми можемо гарантувати, що програма в нашій клініці обійдеться дешевше, ніж в інших.

Ми завжди йдемо на компроміси, при бажанні стимулюючі препарати Ви можете придбати самостійно, але за їх якість ми відповідальності не несемо. Вам було би раціонально записатися на консультацію до Палиги І.Є., він відповість на всі питання щодо необхідних обстежень та ходу лікування.

Будемо раді бачити Вас!

Вартість першої консультації

Добрий день!
Хочу дізнатися чи перша консультація є безплатною, якщо ні то яка її вартість і чи ціни на сайті актуальні?
Дякую.

Дякуємо, що звернулися до нас.

Первинна консультація репродуктолога станом на липень 2015 року вартує 200 грн.

Ціни на сайті завжди є актуальними.

Будемо раді допомогти Вам!

Не можемо завагітніти через низькі показники спермограмми

Добрий день!Не можем завагітніти (оскільки спермограмма в чоловіка 1%), скажіть до вас потрібний попередній запис, і чи обов"язково всі попередні аналізи, чи можна пройти повторні у вас, і вже тоді ви визначити чи зможете нам допомогти?

Дякуємо, що звернулися до нас.

Ми зможемо Вам допомогти незалежно від того, будете Ви проходити обстеження у нас в клініці чи в іншому місці.

Для первинної консультації бажано взяти з собою ту медичну документацію, яку маєте на руках. Далі репродуктолог визначить, що потрібно здати додатково.

Необхідним є попередній запис на консультацію до Палиги Ігоря Євгеновича за тел. 232-77-83.

Або можете написати нам на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та вказати бажану дату та час прийому.

Будемо раді бути Вам корисними!

Повний міхурцевий занесок (замет)

Доброго дня! В мене питання до онколога.
У серпні 2014 року я завагітніла другий раз (перший раз була вагітність на 21-22 тижнях виявили неоперабельну вроджену ваду серця і направили на переривання вагітності, яке відбулось у квітні 2014 року).
При другій вагітності на 11-12 тижнях УЗД показало, що в мене анембріонія і підозра на міхурцевий замет. 24 жовтня 2014 р. зробили чистку. Аналіз гістології показав повний міхурцевий замет. Їздила на Гашека зі скельцями передивлятись і діагноз підтвердився.
Результати ХГЧ: 88,25 (при вагітності, перший скринінг) - 17.10.14. Після чистки 116,7 - 7.11.2014, 38,17 - 14.11.2014, 15,45 - 21.11.2014, 3,39 - 5.12.2014, 0,89 - 22.12.2014, менше 0,1 - 18.03.2015, менше 0,1 - 11.06.2015.
УЗД робобила декілка разів. По результатам у порожнині матки немає сторонніх вклачень.
Ренген легенів - чисті.
Робили каріотипування: Я-46ХХ, чоловік - 46ХУ. У генетиків застережень чи протипоказань до наступних вагітностей немає.
Скажіть, будь ласка, при такому діагнозі та картині аналізів коли можна починати вагітніти? Скільки часу ви рекомендуєте вичикати?

Дякуємо, що звернулися до нас.

Подібні питання віртуально не вирішуються, Ви маєте бути під контролем лікуючого гінеколога. Якщо говорити в загальному, то рекомендується планувати наступну вагітність не скоріше, ніж через 3-6 місяців після епізоду міхурцевого замету.

Не можемо завагітніти 4 роки

Доброго дня! Уже 4 роки не можемо завагітніти, 2 роки лікувалися в районній лікарні невідомо від чого, результату не дало, направили до клініки репр. медицини в м.Київ де пройшли ряд обстежень та аналізів, отримали результат, що ми здорові і все в нас вийде, пройшов ще рік - результату немає, звернулися знову за допомогою- пройшла дослідження на прохідність мат.труб - тут теж все добре, знову результат - здорові! Звісно я рада, що мені кажуть що з здоров. в мене все добре... але пройшов ще рік, знову те ж саме, результату немає. Не можу вловити , десь же є якась причина ??? Подумуємо про ЕКО, от і цікавить приблизно скільки коштуватиме весь курс, маю на увазі починаючи від елементарних аналізів і закінчуючи встановленим фактом вагітності. Дякую.

Доброго дня, Ірино!

Дякуємо, що звернулися до нас. Звичайно, з одного боку тішить, що у Вашої пари все ніби гаразд, але якщо протягом 4 років відкритого статевого життя Ви не вагітнієте, значить проблема безпліддя існує і причину потрібно знайти. Від цього буде залежати план лікування.

Найраціональнішим для Вас буде звернутися на консультацію до репродуктолога Палиги І.Є., взявши з собою всі обстеження, які маєте на руках. Фахівець проаналізує та відповість на всі питання. Краще всього прийти після закінчення місячних.

Будемо раді бути Вам корисними!

3 роки не можу завагітніти

Добрий вечір. Ми з чоловіком плануємо завагітніти уже 3роки.і нічого не виходить. Спермограма хороша...У мене всі аналіхи в порядку все добре, тільки , як каже гініколог понижений прогестерон, приписує мені уже 3 місяць Утрожестан.. гормон підищується, але я не вагітнію.. скажіть будь ласка, яка ще може бкти причина, що я не можу завагітніти? Наразі дякую.

Доброго дня, Василино!

Дякуємо, що звернулися до нас. Віртуально робити висновки доволі складно, зрозумійте правильно.

Якщо протягом 3 років відкритого статевого життя Ви не вагітнієте, значить проблема безпліддя існує і причину потрібно знайти. Якби єдиною причиною був низький прогестерон, то на фоні прийому утрожестану Ви би мали завагітніти. Від цього буде залежати план лікування. Найраціональнішим для Вас буде звернутися на консультацію до репродуктолога Палиги І.Є., взявши з собою всі обстеження, які маєте на руках. Фахівець проаналізує та відповість на всі питання. Краще всього прийти після закінчення місячних.

Будемо раді бути Вам корисними!

2 роки не можемо завагітніти

Добрий день! У нас з чоловіком вже 2 роки не виходить завагітніти. Пройшли ряд обстежень, і у результаті у чоловіка кількість сперми именше норми (0,8). Однак, причини невідомі і лікування як такого не назначено. Також у мене група крові 2(-), а у чоловіка 2(+). Чи може бути це несумісністю? та чи у вас робляться такі тести?

Доброго дня, Мар'яно!

Дякуємо, що звернулися до нас. Звичайно, ми проводимо повний курс запліднення та весь обсяг необхідних обстежень.

Радимо зі всіма результатами, які Ви вже маєте на руках, звернутися на консультацію до репродуктолога Палиги І.Є. Він відповість на всі питання та складе план лікування.

Необхідним є попередній запис за тел. 232-77-83.

Будемо раді допомогти Вам!

полікістоз яєчників

Доброго дня! Ми з чоловіком плануємо вагітність 3 роки,справа в тому, що в мене полікістоз яєчників (ановуляторні цикли) 3 цикли стимулювали клостилбегітом, проводили 2 інсемінації, але все марно, чи у вашій клініці зможуть нам допомогти? Дякую.

Доброго дня, Наталя!

Дякуємо, що звернулися до нас!

Звичайно ми зможемо Вам допомогти, тому що випадки, подібні Вашому, не є поодинокими у нашій практичній діяльності.

Радимо записатися на консультацію до репродуктолога за тел. 232-77-83, взяти всю документацію про лікування, яку маєте на руках, і спеціаліст складе оптимальний план лікування та дасть відповіді на всі питання.

Будемо раді бути Вам корисними!

Донорство яйцеклітин

Якщо стати донором яйцеклітини, то від чого залежить сума оплати. Чи 7000 грн. не залежно від показників здоровя?

Доброго дня, Олено! Дякуємо, що звернулися до нас. Якщо Вам від 18 до 36 років, Ви маєте здорову дитину, не маєте шкідливих звичок, негативних фенотипічних проявів (тобто проблем із зовнішністю), Ви маєте задовільне здоров'я, тоді Ви можете стати донором ооцитів.

Клініка бере на себе витрати на необхідні обстеження.

Компенсація для Вас за витрачений час становить 7 000 грн.

Наш координатор програми зателефонує до Вас.

ВМІ

Доброго дня! Ми хотіли б зробити ВМІ спермою чоловіка. Скажіть, будь ласка, як довго триває ця процедура (тобто скільки днів) і коли її можна пройти?

Доброго дня, Тетяно!

Дякуємо, що звернулися до нас!

Перед проведенням ВМІ потрібно мати на руках наступні результати обстежень: з Вашої сторони - заключення про прохідність маткових труб, огляд гінеколога з мазками на флору та цитологію, швидкі тести на гепатити В та С, СНІД, сифіліс зі сторони чоловіка - спермограму та швидкі тести.

Якщо результати обстежень будуть підходити для проведення процедури, тоді з 7-9 дня м.ц.починається фолікулометрія та в період овуляції (14-тий день м.ц. при 28-денному м.ц.) проводиться двохразове введення спеціально обробленої сперми під контролем УЗД.

Будемо раді допомогти Вам!

8 * 2 =